Uncategorized

endring av planene

15. august 2010

Den 1. november går leiekontrakten på leiligheten min ut, og jeg står på bar bakke. Fri og frank, helt alene, uten noen forpliktelser noe som helst sted i verden, klar til å bare løpe avgårde. Planen var jo egentlig å bo her i Oslo med tre andre jenter i et års tid for å spare penger til en leilighet, men her om dagen snudde jeg planene mine på hodet. Så nå er de litt uklare og opp ned, så jeg skal bruke den kommende uken på å gå i møter angående den «O’store framtiden». Håper det blir som jeg har tenkt – i såfall får dere så klart høre : )

I går var jeg forresten på innflytningsfest. Herregud. Jeg drakk en flaske vin før jeg meldte meg på shottekonkurranse. Jeg vant nesten, før jeg gjemte meg i et skap. Deretter ble jeg geleidet på do hvor jeg spydde syv ganger, og så ble jeg lagt i seng. Da jeg våknet nogelunde «edru» spaserte Thea og jeg fra Gamlebyen til Frogner – og nå hater jeg livet litt. Glad det snart er slutt på dette livet, jeg begynner å bli litt for gammel for å kaste opp og fylleringe.

I går fikk jeg bekreftet et rykte, haha: en del unge, fulle jenteblogglesere prøver seg ofte veldig hardt på exene mine. Come on, girls. Går kanskje an å vente til en fest jeg ikke er på? LOL.

Jaja, her er i hvert fall noen koselige bilder vi tok før vi dro på innflytningsfesten.

No Comments

Leave a Reply