Uncategorized

samboer og flombelysning

15. august 2010

HEY. Noen gang prøvd å være fyllesjuk i flombelysning? Noen ganger hater jeg bare leiligheten min. Jævla hjørneleilighet, aldri skaff deg en hjørneleilighet. Sola står på HELE dagen, og eneste muligheten for å slippe unna det sterke lyset er å gjemme seg i vaskemaskinen. Og ræva mi er dessverre alt for feit til det. Så jeg ligger her og myser mens jeg hater alt som er av lys, fest og farger. En fyr jeg nussa litt på back in the days lærte meg nemlig alt om at man ikke skal gå med solbriller inne. For, åh gid. Tenk om noen kom til å mistenke at jeg syns jeg er mye kulere enn alle andre! Jeg er ikke bare kulere enn alle andre, jeg er bedre enn alle andre, så nå skal jeg jammen gå og ta på meg solbriller.

HEY igjen. At jeg kunne glemme dette: JEG FÅR EN SAMBOER I DAG! Skrekk og gru, fryd og gammen, alt på en gang. Hvordan i alle dager skal dette gå?! Jeg, dele min leilighet med noen? Shit. En venninne av meg begynner på skole på tirsdag, og ettersom jeg droppet ut av kollektivet vi egentlig skulle starte sammen, så må hun selvfølgelig få husly hos meg i et par uker. Det blir ekstremt koselig, men herregud, jeg har aldri hatt en samboer før. Hva gjør man a? Er det sånn at man kan gå på kafè uten samboeren sin? Og kan man pusse tenner mens samboeren sitter på do? Mange spørsmål i hodet mitt nå, lær meg gjerne litt om å være samboer.

KOSER MEG DA VØTTUUU….

No Comments

Leave a Reply