Uncategorized

mira og vendela får kose seg uten meg i dag

17. august 2010

I kveld skulle jeg egentlig vaklet rundt på høye hæler og vært en del av åpningen av Oslo Fashion Week 2010, men her ligger jeg i sofaen og ville ikke engang tatt på meg kjole og sminket meg om jeg fikk betalt for det. Jeg har bestemt meg for film og sushi med venner i stedet, og er i grunn ganske fornøyd med valget. Så risikerer jeg i hvert fall ikke å bli full og henge meg rundt halsen på Mira Craig og Vendela Kirsebom, det har jeg gjort en gang for mye.

Men ja, det var to år siden. Første gang på Oslo Fashion Week, og at jeg kom til å møte disse menneskene ved et tjuetalls arrangementer senere, streifet ikke tankene mine.

Folk slenger et spørsmålstegn i trynet mitt når jeg sier at jeg hater ting som er rød løper-ish, og at jeg nesten aldri går på slike arrangementer. Vel. Gi meg en personlig assistent, makeup-artist, styleist og sjåfør, så kanskje jeg dukker opp litt oftere. Jeg er nemlig ikke medfødt det derre «møte-opp-og-se-strålende-uansett»- genet. I wish.

No Comments

Leave a Reply