Uncategorized

middagslur

18. august 2010

Waka waka! Nå har samboer og jeg lagt oss ned for en middagslur, vi har akkurat stappet i oss en tidlig middag som JEG har laget. Følte jeg måtte diske opp litt, etter å ha blogglagt hele samboerskapet vårt på bloggen i går, hehe.

I dag har jeg vært på et møte som gjelder REISING, finnes det noe bedre?! Pleier alltid å grue meg sånn til møter, for møter er kleint, men i dag var det greit, for det gjelder at jeg skal reise reise reise! Kan nok ikke si mer før opplegget er spikra.

Middagsluren min består forsåvidt av å ligge i sengen og svare på mailer om diverse ditt og datt, jeg har aldri klart å legge meg ned for å sove sånn midt på dagen.

Lurer på hvor mye jeg kommer til å oppholde meg i Norge resten av året. Jeg har ingenting som holder meg igjen her, har bare lyst til å reise, oppleve og utforske. Og slikke sol. Og bade. Og trene. Og jeg kysser bakken, meg selv, leserne mine og alle som jobber rundt meg og bloggen min for at jeg kan være hvor jeg vil i hele verden med det lille, mobile «kontoret» mitt.

No Comments

Leave a Reply