Uncategorized

ready to jump

18. august 2010

Jeg er egentlig litt pyse. Hopper ikke fra femmern, står ikke på hodet, og vil heller tilbringe et år bak lås og slå enn å hoppe i strikk. Min kjære Idabestis er litt annerledes. Hun ville sikkert stupt kråke ned Mount Everest om noen bare gadd å bære henne opp. Da vi var på Tusenfryd fikk hun lurt meg opp i Skydiveren, og holdt hånda mi mens vi stupte skrikende mot bakken, kun holdt igjen av en borrelås!

Så, nå skal Idabestis hoppe tandem. Hun ble jo 20 år for litt siden og nevnte at hun hadde så lyst å prøve fallskjermhopp. Jeg hadde ikke akkurat råd til å gi henne det, men fordelen med denne bloggingen er jo at man noen ganger kan få hjelp til slike morroting! Og etter et par mail fikk jeg jammen sponset tandemhopp til Idabestis av Oslo Fallskjermklubb, og I MORGEN SKJER DET!

Blir plukket opp i ett- tiden i morgen, og så kjører vi avgårde til Østre Æra flyplass, cirka to og en halv time utenfor Oslo. Så blir det kurs i tandemhopping, flytur og selve hoppet. Jeg skal nok stå på bakken og se på, men Idabestis får både bilder og video av hoppet, så jeg får vel på en måte bli med på turen likevel. Dette blir spennende! Her finner dere priser på tandemhopp om dere skulle lure : )

Noen av dere lesere som har hoppet tandem før?! Æææ, tell me about it, jeg skjønner ikke at folk tør.

Gleder meg til å se leppa di flagre, babe!

No Comments

Leave a Reply