Uncategorized

waka waka

22. august 2010

OKEI, MASEKOPPER. LIVSTEGN! Man er vel aldri mer levende enn etter en dusj og en tannpuss:

Vurderer å få meg en skikkelig feit tattis på overarmen, hvor det står «WAKA WAKA». Bare en idè som falt inn i hodet mitt i går da jeg hoppet rundt i en park med plastikkpose på hodet og drakk cider.

Her er jeg med to av mine nye naboer. Drømmesituasjon da, å finne en jentegjeng i naboblokka som er like morsomme, underholdende, vakre, kule og snille som meg. Det er jammen ikke ofte det skjer!

Dritten i midten. Sannheten er at jeg ble med samboeren min på rebusløp på St. Hanshaugen. Dere vet, det er sånn fadderuke. Merker så sabla godt at jeg plutselig ikke er den eneste bonden i byen, for folk løper rundt med kart og skolebøker på hodet. Ikke at jeg har skolebøker på hodet, men jeg er bonde i byen likevel. På rebusløpet var jeg heiagjeng med mine nye naboer. Vi ble belønnet med shots, og ble vel en smule mer beruset enn studentene.

Men så begynte noen teite gutter å ta bilder av meg, og jeg bare; ammagad, jeg er så kjendis at jeg vil dø, så jeg løp gråtende hjem og falt i søvn før klokka slo ti. Etter en ensom pustepause på Mc Donalds, såklart.

I dag tidlig måtte jeg på Mc Donalds igjen, men bare for å høre på de heldige venninnene mine som hadde fått seg noe i går. Jeg bare; ammagad, jeg er så ensom at jeg vil dø, og så løp jeg gråtende hjem i dusjen og… dusjet, og så følte jeg meg mye bedre. Nok om det.

Siden forrige bloggpost har jeg også vært innom en drittbutikk på Oslo Shitty. Der var det salg på ubrukelige bloggere. Den svei.

Forresten. I går, før vi skulle ut, hadde samboer og jeg utrolig dårlig tid. Det vil si: jeg var treg, og hun satt bare og ventet. Så hun spurte om det var noe hun kunne hjelpe til med mens jeg stod der og krøllet håret mitt som kom til å falle sammen med en gang det møtte det norske klimaet uansett, og selvfølgelig var det det! DU KAN SHAVE LEGGENE MINE, sa jeg, and so she did. Det var litt av et syn, det kan jeg love dere. Der og da bestemte jeg meg for å bli millionær så jeg kan få meg en assistent når jeg blir stor.

Leggene ble smoooth. Fra nå av shaver jeg ikke leggene mine selv! Vent… Jeg har fortsatt hår på knærne, men ettersom ingen har påpekt det, er det en tilgivelse ute og går.

I kveld har samboer og jeg ligget foran TV’en og sett filmer og spist Peppes. Og drukket Cola med isbiter og lime. Mmmm! Så, ja. Det lukter en søndagstur i joggeskoa i morgen.

Nå må jeg sove. Venninnene mine er så sykt kåte på Tusenfryd, og siden jeg er hun med gratisbillettene som blir grovt utnyttet, må jeg stå opp sånn cirka klokken NI i morgen tidlig! Haha, skulle tro jeg var student. Natta!

No Comments

Leave a Reply