Uncategorized

=oslo 5 år

23. august 2010

Er det noe som varmer hjertet mitt blant all elendigheten jeg ser når jeg går rundt i Oslo, så er det arbeidet som er og blir gjort rundt =Oslo. Jeg regner med at de fleste vet hva =Oslo er, men for de som ikke vet, så er det et non-profit magasin som selges av narkomane og vanskeligstilte. Selgerne kjøper magasinet selv for 25 kroner, og selger det for 50 kroner. Dette gjør jo at de narkomane kan tjene litt penger på egenhånd, og jeg syns det er utrolig flott.

Jeg husker første gang jeg kjøpte gatemagasinet. Gikk bort til en mann som stod på et hjørne rett ved Stortinget, og spurte; hva koster det? Han svarte; det koster dessverre 50 kroner. Desverre!?? Tenkte jeg. Hvis det sparer ham fra å sulte og kanskje stjele den dagen, så kjøper jeg mer enn gjerne et magasin for å støtte.

=Oslo har nå vært på gata i 5 år, og vil takke Oslo med en gratiskonsert på Jernbanetorget 28. august klokka 14.00.

Av artister kommer blant annet Donkeyboy, Samsaya og Bjørn Eidsvåg, og mere til. Jeg skal i hvert fall ta turen, og håper at dere også gjør det?! : ) Og så håper jeg selvfølgelig at dere også kjøper =Oslo neste gang dere ser en selger.

Pleier du å kjøpe =Oslo?

No Comments

Leave a Reply