Uncategorized

hjemmelaget, hjemmekomponert?

25. august 2010

Hvordan kan man ha det så travelt uten å egentlig gjøre noen verdens ting? Dagen min i dag har gått i ett, og jeg har ikke klart å konsentrere meg om NOE av det jeg skulle gjøre.

Nå skal jeg egentlig vise dere det nye, KORTE KORTE håret mitt, og ikke minst legge ut om jobben jeg gjør med Kreftforeningen og engasjere dere i det. Men det må visst skje i morgen.

For i kveld har jeg vært så opptatt med å pakke ned tingene mine og gjøre meg klar til å flytte ut av leiligheten min, uten at jeg egentlig vet hvorfor. Har jo en del dager på meg, men plutselig ble jeg bare helt vill, og tømte skap og skuffer. Så nå er jeg jo godt i gang. Når jeg hopper rundt og slenger tingene mine i søppelsekker mens jeg hører på musikk, kjenner jeg at det kanskje var en litt brå beslutning av meg å si opp leiligheten for å reise rundt i verden og teste ut sandstrender, badekrokodiller og paraplydrinker – men what the hell. Its now or never.

Akkurat nå har jeg et lite opphold i nedpakkingen. Jeg får nemlig besøk av en sliten venn, og selv om klokka nærmer seg midnatt, har jeg tatt på meg mitt imaginary kjøkkenforkle, og står og lager hjemmelaget pizza. Hjemmelaget? Kanskje heller hjemmekomponert? Nå til dags er det jo umulig å lage noe sjæl…

Åh, nå ser jeg fram til å slenge meg nedpå med en TV-serie og en pizza som forhåpentligvis blir YAMMI!

The beginning!
Kan vi kalle dette hjemmelaget?

No Comments

Leave a Reply