Uncategorized

bloggere med solvett

26. august 2010

Alright people, på tide å fortelle dere om samarbeidet mitt med Kreftforeningen! De kjører en holdningskampanje og en konkurranse i samarbeid med meg og et par andre bloggere, og tanken bak det er å endre de ekstreme solvanene som mange har den dag i dag. Det er vel egentlig ikke noen hemmelighet at solarium kan være farlig og kreftfremkallende, men faktaene rundt det blir ofte feid under teppet. Så i ukene framover blir det et ganske sentralt tema her på bloggen, og jeg skal gjøre mitt beste for å gi dere litt mer solvett! : ) Og det er jeg som nevnt ikke alene om. Dere kan jo ta turen innom Kristina og Lars for å lese litt om deres solerfaring, de har jo begge vært litt mer ekstreme i solarium enn hva jeg har vært.

Her kan dere besøke nettsiden til kampanjen. Ikke glem å like oss på Facebook-siden, der kan du nemlig stille spørsmål om du lurer på noe rundt solarium og solvett!

Så, over til konkurransen vi kjører! Dette blir både sosialt og lærerik, og fine premier er vel heller ikke noe minus! Konkurranseregler.

Alle som er over 16 år, har egen blogg, og som bruker solarium kan delta. Man må kunne stille på kickoff i Oslo 11. september, og Kreftforeningen betaler reisen for de som kommer utenbys fra.

Påmelding/juryering

Send inntil 300 tegn på registreringssiden om hvorfor du ønsker å delta. Fortell gjerne om en erfaring du har med solarium, eller hvorfor du ønsker å slutte.

En jury bestående av representanter fra Kreftforeningen og bloggerne Lars Tangen, Ida Wullf og Kristina Andersen vil velge ut åtte deltakere.

Denne juryen, samt stemmer fra folket, avgjør hvem av de åtte som vinner hovedpremien etter fire uker. De som stemmer kan gi én stemme per dag, og hver dag blir det en premie til en av dem som stemmer på deltakerne.

De åtte deltakerne skal:

  • Unngå solarium i fire uker.
  • Skrive soldagbok på bloggen og poste på http://facebook.com/solvett om at de har blogget.
  • Engasjere sine egne lesere ved å fortelle om erfaringer med solarium, hvordan det er å ikke ta solarium i de fire ukene osv.
  • Dele ny lærdom med andre.

Kick-off i Oslo

Er du en av de åtte som blir valgt ut, vil du få være med på kickoff i Oslo, der du vil få lære masse nytt om hudpleie, om solarium og om hvordan gjøre bloggen din best mulig. Her vil du treffe bloggerne Lars, Ida og Kristina, og du vil få gode råd av stylist Jon Lundemoen om hvordan du kan se flott ut uten solarium. For i fire uker etter på skal du være solariumsfri og blogge om dette.

Ukesoppgaver og -premier

En gang i uken vil deltakerne få en ekstraoppgave og kan vinne en ukespremie.

Hovedpremien er en kjempefin scooter, som er gitt til Kreftforeningen fra Coop. I tillegg blir det andre premier til finalistene!

Kriterier for å vinne:

  • Vise at du har lært noe om solarium og solskader i løpet av perioden.
  • Ha inspirert og motivert andre til ikke å bruke eller bruke mindre solarium.
  • Vært aktiv i å kommunisere på bloggen, Facebook og eventuelle andre kanaler.

No Comments

Leave a Reply