Uncategorized

helter og sushi

26. august 2010

God kveld i stugo! Siden sist har jeg bladd litt mer i EF-brosjyrene mine, ryddet leiligheten og tatt en kakao med Selma på Solli plass. Jeg drikker alltid svart kaffe eller caffelatte, men i dag fant jeg ut at man ikke trenger å drikke kaffe for å være kul. Det holder med kakao. Så lenge man ber om krem.

Nå er planene for kvelden lagt, og for å være helt ærlig så er de ikke særlig mange. Jeg er så TRØTT. Det virker som om jeg blir helt ødelagt de dagene vekkeklokka er på, sikkert fordi det minner meg så alt for mye om videregående. Når vekkeklokka ringer, knyter det seg i magen, og hjernen leter etter 34309 grunner til å avlyse grunnen til at jeg må opp. Til og med når jeg skal noe gøy! Og det er ikke fordi jeg er en sovegris, vanligvis spretter jeg opp når jeg våkner.

Så, ja. Planen er å se på Heroes og spise sushi til jeg stuper. Og Heroes-sushi-eventet foregår selvfølgelig i senga. På med ansiktsmaske, folkens! Byen er ut (bokstavelig talt).

Ååå, som jeg koser meg alene! <3

No Comments

Leave a Reply