Uncategorized

korthåra

26. august 2010

I går ga jeg min kjære frisør, Jon Lundemoen, noe å bryne seg på. Jeg har nemlig hatt extensions de siste månedene, og bakhodet mitt var en eneste stor samling av flokete hårballer. Jeg fikk helt sjokk da jeg strakk hånda bak for å kjenne på det. Er det rart jeg har sovet dårlig?! Det er en grunn for at vi mennesker sover på hodeputer, og ikke høyballer.

Mange har jo extensions mens de sparer hår, men slik funket det dessverre ikke for meg. Var jo kjempefornøyd da jeg hadde det i og da det var fint stelt, men jeg har dessverre mistet mesteparten av håret mitt. Cirka femten centimeter er rett og slett blitt slitt av, så nå har jeg så å si kort hår igjen. Kjempelei meg for det! Men takket være Jon har jeg i hvert fall fått ut løshåret og flokene, og er klar for enda en ny spareperiode. Godt at det finnes clip extensions! : )

… Dere kan forresten tro at jeg sov godt med mitt eget hår i natt. Våknet ikke en eneste gang, og selv om jeg ikke husker drømmen min, er jeg ganske sikker på at jeg drømte om shampoo, balsam og Jon.

Jeg syns i grunn jeg ble ganske lik Linn Skåber, og jeg ELSKER jo Linn Skåber. Og la oss se lyst på det; hadde ikke Jon vært så flink, hadde jeg kanskje lignet på Einstein i stedet. Sånn utseendemessig, i det minste.

No Comments

Leave a Reply