Uncategorized

hjemmekjær

28. august 2010

Wooow, jeg er blitt skummelt hjemmekjær. I går kveld også, ble det til at jeg ble i senga mi og se på Heroes. Jeg lagde enchiladas, og koste meg med episode etter episode, med noen småpauser hvor jeg leste brosjyrene til EF språkskoler om igjen, bare for å være helt sikker på at jeg har gjort riktig valg.

Jeg begynte egentlig å se på Heroes bare fordi jeg fikk så mange kommentarer om at jeg ligner sånn på hayden Panettiere, og selv om jeg ikke helt kan se likheten selv, må jeg si at jeg er glad for at jeg fant fram til serien. Jeg hater jo egentlig sånne overnaturlige ting på film, men syns Heroes har en fin balanse, og selv om rollefigurene har superkrefter og kan fly, inneholder serien mange verdier, konflikter og hendelser man kan relatere seg til.

Fant dette bildet på en eller annen amerikansk side. LOL! Kunne trengt en nosejob, så kanskje litt mer lik?

No Comments

Leave a Reply