Uncategorized

kunne vært verre

28. august 2010

Lisa og jeg trikket oss ned til Oslo S, der det var rigget opp til konsert på plata. Tigern var pynta, og på scenen stod det en fyr som kalte seg Svarte Petter, og rappet om at «det kunne vært så mye verre». Det første som slo meg var at, det var jo ganske frekt å si til noen som bor ute og kjemper hver dag for å skaffe seg en dose med stoff. Men så kom jeg på at det faktisk kunne vært verre, om det ikke var for =Oslo. Det var et fint arrangement, gratulerer med dagen, =Oslo!

Lisa og Ida in da house!

Samsaya <3

Omar leser bloggen min, og kom bort for å si hei. Han ville til og med at jeg skulle skrive navnet mitt på han, men det var dessverre ikke mulig å oppdrive en penn. SUPERSKUFF! Så det ble bilde og klem i stedet da, kjempekoselig! : )

No Comments

Leave a Reply