Uncategorized

fanget av været

30. august 2010

Det er jo helt umulig å gå ut i dag. De fleste vennene mine er på jobb og skole, så jeg tenkte at jeg skulle tusle en tur bort til Bogstadveien for å se på litt støvler og jakker til høsten og vinteren. Dessuten lider jeg av det kroniske miste-strikker-og-spenner-syndromet, så jeg har bestemt meg for å kjøpe minst 200 av hver. Det ser nemlig ut til at det samme syndromet har rammet vennene mine, så når jeg først har en magisk hårstrikk, blir den selvfølgelig «lånt» og bortevekk den og. Kanskje jeg bare skal fylle et helt skap med strikker og spenner…

Men ja, hvor var jeg?! Det er HELT umulig å gå ut døra, været holder meg som gissel. Det regnet, så jeg tok på meg gummistøvler og regnjakke. Da jeg tok i dørhåndtaket ble det strålende sol, så jeg tok på meg shorts. Solen rakk å bli til mørke skyer og vind før jeg hadde fått på meg sko igjen, så nå sitter jeg egentlig bare her i trusa og venter på at himmelen skal bestemme seg. Er det bare meg eller har været vært sånn i en uke nå? Vinglehimmel.

No Comments

Leave a Reply