Uncategorized

en ny prosess er i gang

31. august 2010

Mitt helblekede, gulblonde hår blir ofte kommentert og satt i en negativ sammenheng. Jeg er ganske glad i hårfargen min, men har nå tatt meg sammen og innsett at jeg bør (og har lyst på) en litt mer naturlig hårfarge. Så i dag var jeg på Be One hos min kjære frisør Jon Lundemoen, og startet prosessen.

Dette er nemlig noe vi skal gjøre i flere omganger. Først og fremst fordi det tar tid, men også for å ikke overbelaste den platinablonde hjernen min med «alt for mørkt hår» med det samme. Da jeg prøvde å ha brunt hår for en liten stund siden ble jeg så deprimert at jeg var sikker på at jeg kom til å forbli ukysset resten av mitt liv. Men brunt skal det heller ikke bli. Jeg skal bare ha litt mer spill i håret, og stripe det i litt forskjellige nyanser i stedet for å helbleke håret mitt, sånn som jeg har gjort i det siste.

Så mot høsten har jeg forhåpentligvis et litt mer «naturlig» hår. I dag la Jon bare inn foliestriper i den fargen jeg har fra før, for en god start er jo å begynne å stripe etterveksten i stedet for å helbleke den.

I dag fikk jeg også med meg en neglelakk hjem! Passer bra, nå som jeg tenkte å slutte å støpe negler, og heller spare mine egne til å bli fine og naturlige. Ikke hvilken som helst neglelakk, though! Men en Chanel Paradoxal 509. Så tro det eller ei, nå er 505 glemt, og det er 509 som gjelder denne høsten : ) Gleder meg til å prøve den.

Noen som har prøvd lakken?

Jon & the blondie!

Benji- darling kom innom en tur for å underholde meg med brødsaksa si <3

No Comments

Leave a Reply