Uncategorized

linn i mitt hjerte (til hjerte)

31. august 2010

Det finnes mange dyktige TV- og scene-tryner som jeg setter pris på her i Norge. Ikke at jeg gidder å bruke så mye av tiden min på å glo på TV (får fyllt skjermbehovet mitt ved å blogge), men når det er noe virkelig bra som varmer hjertet mitt, ja da kan jeg jo ikke unngå det.

Og er det noen som virkelig har tatt meg med storm, så er det Linn Skåber. jeg er fascinert, jeg er trollbundet, ja rett og slett forelsket i Linn Skåber. Hun er det morsomste, mest underholdende og fantastiske jeg har sett og hørt noen gang. At det er mulig å ta seg selv lite selvhøytidelig er noe jeg er stor fan av, og hun får meg til å le så kraftig at jeg nesten ser stjerner.

Om jeg noen gang skulle fått valgt meg ut en storesøster, så ville jeg ikke valgt Britney Spears, Kate Moss eller noen av de andre bertene som jeg kunne arvet penger, klær og spiseforstyrrelser av – nei, jeg ville rett og slett valgt Linn Skåber, så kunne vi ledd og spist Stratos sammen helt til jorda går under.

I kveld er det planlagt Hjerte til hjerte-kveld hos Lisa. Og for de av dere som ikke vet hva Hjerte til hjerte er, så er det en helt fantastisk serie med Linn i hovedrollen som har gått og skal gå på NRK. Serien starter opp igjen 2. september, så i kveld skal vinen drikkes og Linn hylles. Jeg tror ikke alle venninnene mine ler like høyt som meg, men de kan lære. Vi er i hvert fall et par av oss som ville ledd høyt av Hjerte til hjerte uansett om jorda var på vei under, så det blir nok en hyggelig aften.

Og enda bedre! Etter at denne Hjerte til hjerte-kvelden allerede var planlagt, fikk jeg mail av NRK som inviterte meg på forhåndsvisning av sesong 2 i morgen ettermiddag! Og aller aller best: Linn kommer! Må få trykket meg en «IT’S A GIRL»- t shirt.

Flere som er fan av Linn Skåber? Skal dere se den nye sesongen av Hjerte til hjerte? Hvis nei, dere MÅ!

No Comments

Leave a Reply