Uncategorized

hjelp meg med reisetips og vinn gavekort

1. september 2010

Som jeg nevnte for dere, drar jeg til Las Palmas (Gran Canaria) for å være der i september. De første dagene skal jeg gjøre noe så gøy som å jobbe som «reisereporter» for Supersaver! Det vil altså si at jeg skal ut med kart og kompass og finne skjulte severdigheter, i form av steder turistene kanskje ikke alltid finner fram til. Vi kan jo alle være enige i at Gran Canaria har fått et lite harrystempel, og jeg som har leilighet der har virkelig fått merke hvordan den fine øya er blitt fornorsket og forgiftet av jallabutikker, slaskete utesteder og fake klokker og vesker. Men jeg vet jo at det finnes så mye bra også, og det er det jeg skal ut og finne.

Så det jeg lurer på, er om noen av dere har noen bra tips til meg? Lokale restauranter, bortgjemte butikker med et lite særpreg eller noen morsomme ting man kan finne på å gjøre? Det er Las Palmas som gjelder, så kjør på med gode tips, så kan jeg dra dit og sjekke det ut når jeg kommer meg ned i varmen.

Det aller BESTE tipset jeg får blir belønnet med et gavekort fra Supersaver på 500 kroner, så det kan jo bidra litt til en reise : ) Kjør på med mange gode tips og råd, så får jeg noe gøy å gjøre når jeg er der nede! Reisereportasjene kommer til å bli lagt ut på Supersaver sin Facebook-side etterhvert, så der kan dere jo også følge med.

Idabestis, min faste reisevenn, skal selvfølgelig være med. Her sitter vi og koser oss med solbrentheten vår på et luksushotell vi var på i Thailand : )

No Comments

Leave a Reply