Uncategorized

tusen ord i stedet

4. september 2010

Hei. Jeg har fremdeles ikke fått styr på det tekniske, så vi får prøve oss på tusen ord i stedet for et bilde.

Jeg er forresten i Danmark i den anledning at vi skal døpe en liten Wulff i morgen. Så det er jo hyggelig. Ellers har jeg det ikke særlig hyggelig med meg selv. Jeg klarte jo aldri å slutte helt med snusingen, og nå sitter jeg her med skjegget i et land som ikke selger snus i det hele tatt. Så i går kjøpte jeg meg en pakke Malboro light. Greit nok. Jeg røyker ikke fast, men tar gjerne et par trekk til kos og fest. Men det lukter jo som et helvete, og til og med farfar som har mistet luktesansen kommenterte lukta.

Så i dag kjøpte jeg meg nikotintyggis. Hurra, tenkte jeg. At jeg ikke har tenkt på det før! Nå kan jeg jo slutte helt – for alltid.

Jeg satte meg i bilen, tok en tyggis, tygde litt – og holdt på å brekke meg. Har du noen gang tygd på en snus og klart å svelge den ekle saften som renner ut av den? Cirka sånn var det. Så nikotintyggis (med lakrissmak) er nok neppe noe for meg.

Ellers var vår lille firemannsfamilie inne i Odense sentrum og kikket litt i butikker i dag. Ettersom jeg har mistet shoppetalentet mitt, slapp jeg å bruke noe særlig med penger. Men jeg kjøpte en genser, da. En fin, rosa genser, som jeg først og fremst kjøpte fordi hun som jobbet i butikken var så pen i den. Slank, solbrun og dødsfin på håret. Så jeg tenkte liksom at; når jeg tar på meg den genseren, går jeg automatisk ned ti kilo, blir sjokoladebrun og nystelt på håret. Alt det der for bare 500 kroner?! Bra deal spør du meg.

Jeg vet ikke om dette ble tusen ord eller tjue, men nå må jeg i hvert fall krype til sengs. Etter en hutrende Marlboro light ute i høstkulda. I senga blir det så klart kakao og Heroes, før jeg sover helt til jeg går ut av kirka etter dåpen i morgen. God natt!

No Comments

Leave a Reply