Uncategorized

jeg kan gjøre tre ting på en gang

6. september 2010

Alright, da er jeg på hjemmebane igjen! Kom hjem til Tønsberg sent, sent i natt, men stod merkelig nok opp i ti-tiden og tok toget hjem til Oslo. Skal vi sette ordet «Osloabstinenser» i ordboka? Noen ganger når jeg er i Tønsberg får jeg bare helt sug etter lyder, trafikk og store menneskemasser. Sånt jeg egentlig hater!

Men jeg må innrømme, det var da ikke helt uten grunn at jeg stod opp så «tidlig». Skulle nemlig inn til EF sine kontor. IK! Mer om det senere : )

Akkurat nå står jeg nemlig og gjør tre ting på en gang. Sorterer bikinier, lager mat og blogger. Ække så greit. Nå er det jo like før avreise til Las Palmas, der jeg skal være resten av september. DEILIG! Senere i kveld kommer jeg til å kåre vinneren av reisetipsene! Det er fremdeles ikke for sent å legge inn et reisetips til meg, så kanskje du stikker av med gavekortet på 500 kroner fra Supersaver. Det er nesten ingen som har kommet med Las Palmas-tips enda, men husk at man ikke trenger å ha vært der for å gi noen tips! Google is your friend…

Peace out

Ååå, var så godt å se babyen min igjen! Akkurat nå hjelper hun meg tydligvis med å velge ut hvilke bikinier som skal ned i kofferten. Blir trist å dra fra Bellis igjen, men heldigvis har jeg Lisa, verdens beste kattepasser!

Åh, jeg er blitt helt hektet på parmesan. Det påenmåte lukter og smaker litt ekkelt, men er sykt godt likevel. Liker å gi smaksløkene mine en liten utfordring, hehe…

No Comments

Leave a Reply