Uncategorized

hello, babyhud

7. september 2010

I dag er dagen før jeg reiser avgårde til Las Palmas! Damtidam! Og da er det selvfølgelig viktig å forberede seg på alle måter. Jeg er halvveis ferdig med pakkingen, kattepassen er fikset – men så var det kroppen, da. Er det noe jeg alltid har vært dårlig på når jeg skal ned til varmere land, så er det å forberede huden min på sol og brunfarge.

Som oftest tar jeg overdrevent mye sol før jeg flyr avsted til sydenland, men nå som jeg samarbeider med Kreftforeningen, har jeg lært at det faktisk ikke fungerer (mer om det senere).

Så denne gangen, har jeg gjort noe så smart som å ta en bodyscrub fra topp til tå. Og ikke hvilken som helst bodyscrub, men en som koster litt og som absolutt er verdt pengene. Face & body scrub fra MD Formulations dro med seg alt jeg hadde av døde hudceller og hard hud på blant annet hælen. Så nå har jeg superdeilig og myk babyhud.

Har egentlig aldri brukt noen skrubb, og i grunn tenkt at jeg klarer meg uten, men sånn er det alltid før man prøver….

Face & body scrub fra MD Formulations kan kjøpes her hos Coverbrands og koster 390 kroner. Passer for alle hudtyper, og er enkel og grei å bruke for oss som ikke akkurat er utdannet hudpleiere.

Bruksanvisning:  Bruk en liten mengde. Masser forsiktig inn ønskede områder av ansiktet og kroppe. Skyll av med vann. Kan brukes daglig.

No Comments

Leave a Reply