Uncategorized

the winner & the friendship

7. september 2010

Da er vi klare for å kåre en vinner av det beste reisetipset! Supersaver gir det beste reisetipset et gavekort på 500 kroner som kan brukes som god hjelp på enten flybillett eller hotellovernatting : )

Det var ikke så mange tips for selve Las Palmas, men jeg regner da med at de som reiser dit beveger seg litt utenfor uansett. Med buss, leiebil eller taxi kommer man seg gjerne langt for en billig penge, så jeg har sett litt bort fra at det kun skal foregå i Las Palmas.

Vinneren heter Charlotte H, og her er hennes kommentar/reisetips:

Iløpet av årene har jeg i alt reist til Las Palmas noe sånt som iallefall sju ganger. En slager er å ta seg turen til Centro del Comercial i Vecindario hvor du finner et svært kjøpesenter med alt fra Zara, Massimo Dutti, Berskha og en eller annen fantastisk fin butikk som jeg aldri lærer meg navnet på, til en hel del sportaffærer, matbutikk større enn Lerkendal stadioen og søte, små restauranter. I tillegg vil jeg anbefale markedet i Arguineguin som går av stabelen hver tirsdag. Ikke at det er stort å se der bortsett fra et utall fine armbånd og ørepynt, samt en god del frisk frukt og ukjente grønnsaker – men det er sagt er det en fin opplevelse. Strandbankene på Las Palmas kommer sågar i mange forskjellige varianter – men er det ei strand jeg virkelig anbefaler er det hotellet Amfi del Mar sin. Der har du flydd inn hvit og vakker sand som det er helt nydelig å tilbringe mange timer i solsteiken på. Ikke bare er stranda på hotellet fint, men de har også gode restauranter og et lite shoppingsenter til disposisjon. Må ikke glemme å nevne strandlivet i Puerto Rico som skal sies å være bra, for å ikke glemme utelivet der + en god del muligheter for shopping. OG, en siste liten ting, hvis du skal drive å tute rundt der nede i taxi, burde du prøve å finne en sjåfør som du føler det er behagelig å kjøre med, sikre deg visittkortet hans og holde deg til han. Flertallet av dem kjører som tullinger, så for egen sikkerhet og nervenes skyld kan det være ålreit å finne en du ikke sitter på med hjertet i halsen konstant. Dét var vel alt jeg kom på i første omgang. God tur! 😀

Litt shopping, litt strand og litt uteliv. Det er jo slik det skal være! Hvis vi legger til trening. Idabestis og jeg skal nemlig svinge oss på tennisbanen, ikke bare på dansegulvet. Så joggeskoene er pakket, og tightsen henger på tørkesnora.

Her om dagen snakket jeg blant annet med Idabestis om hvor kort tid vi faktisk har kjent hverandre. Det er ikke engang to år siden vi valset inn i hverandres liv ved små tilfeldigheter, og nå kjennes det ut som om vi har kjent hverandre i alle år. Det gjelder faktisk flere av mine nære venninner. Det har gått så sykt fort, og vi er så close at en nesten skulle tro vi var født av samme mor noen ganger.

Og så snakket vi selvfølgelig litt om hva som er grunnen til at vi har blitt så sammensveiset på så kort tid, og svaret var åpenlyst: vi har opplevd og gjort så mye sammen.

Og det er jo faktisk slik at det ikke bare er et parforhold som skal pleies. Det samme gjelder vennskap. Så derfor benytter vi hver eneste mulighet vi har til å gjøre noe gøy til sammen. Jeg tror faktisk at de ultimate vennskapene oppstår når man gjør noe annet enn å ha en filmkveld eller sitte på kafè. Reis på luksusferie til Thailand og bruk roomservice for ti tusen kroner. Dra på jentetur til London og vis deg fram på godt og vondt. Ta på dere kjoler, alt for høye sko og dra på en rødløper-fest selv om dere absolutt ikke hører hjemme der. Bli kjent med nye mennesker sammen. Dans sammen, le sammen, gråt sammen. Sånn som vi gjør – så skal dere nok se at det finnes noe over en bestevenn: søstre, soulmates, bestiser. <3

Åh, som jeg gleder meg til å reise avgårde med bolla mi i morgen! Sitter for øyeblikket og mimrer tilbake til Thailand- turen vi hadde tidligere i år. Vi tok en skikkelig chartertur med Startour, og det er en av de beste feriene jeg har vært på noen gang.

Thailand 2010.

No Comments

Leave a Reply