Uncategorized

nattprat dott no

8. september 2010

Uff, dette har vært en veldig lite produktiv dag. Siden sist har jeg levert Bellapus hos kattepassern, romstert litt rundt i den store kofferten min, spist sunn takeaway- mat og sett på Paradise Hotel Danmark uten at jeg egentlig forstår hvorfor. Men det får meg i hvert fall til å føle meg som en smart og fornuftig jente, ettersom jeg aldri kunne meldt meg på noe sånt. Mammas flinke pike, er det ikke det det heter…

I dette øyeblikk er jeg superhyper, overaktiv på Facebook og farlig nær å ta meg et glass vin. Litt for å klare å sove, men mest for å feire livet mitt. Alt er ikke som det skal, men likevel bobler og bruser det inni meg av lykke. Føler meg som en champagneflaske med litt for mye futt i korken, kjennes ut som om hodet mitt er i ferd med å eksplodere av positive tanker og latterbomber som jeg ikke får meg selv til å sprenge nå som jeg sitter her i all ensomhet. Føles så utrolig teit å sitte her og glise, jeg blir nesten litt irritert hver gang jeg ser meg selv gjenspeilet i vinduet.

Jaja, så ser det ut som om det blir døgning på meg da. Da får jeg i hvert fall sove på flyet i morgen, selv om det frister mest å sitte lysvåken i mange timer og synge TIK TOK dedikert til han foran som har lagt flysetet sitt så langt ned som det går an. Ikke gjør sånt, folkens. Det er ikke noe ålreit mot medmenneskene deres. Hadde det gått an, hadde jeg bøyd flysetet mitt framover. For så ålreit er jeg. God natt til dere som skal sove!

No Comments

Leave a Reply