Uncategorized

det finnes ikke noe land som heter syden

11. september 2010

Hei Solstråler! Da har vi reist fra det fine hotellet i Las Palmas og kommet oss til mamma og pappa sin leilighet som ligger litt mer i «sydenstrøket». Vi har så å si tilbragt hele dagen på Amadores, der vi har spist god lunsj, badet og lest bøker i solen. Superdeilig! Men i morgen må jeg jobbe litt igjen før jeg nyter resten av ferien.

I går var vi på en liten shoppingtur rundt i Las Palmas, og når man lager en shoppingguide er det jo litt vanskelig å ikke kjøpe nooe selv. Så det ble to jakker og en «pels»vest fra Zara, og solbriller fra Mango. N to the ICE.

Og så ble det selvfølgelig litt kveldskos på hotellrommet i ekte bestisstil. Cheerleading- movie og roomservice! Koskoskos.

Fikk noen spørsmål om hvilket hotell vi bodde på, og det heter AC Hotel, og kan antageligvis letes fram hos Supersaver.no : ) Her er utsikten vi hadde i går kveld, seee så fin:

No Comments

Leave a Reply