Uncategorized

jeg burde kreve husleie fra de som bor i hodet mitt

13. september 2010

God morgen! Solbrentheten begynner sakte men sikkert å gi seg, men i dag er tredje dagen jeg må gå uten sol. Utrolig kjedelig! La meg på sofaen i natt for å slippe varmen (for ikke å snakke om knyttnevne og småsparkene), og lå der våken i flere timer og smurte meg desperat inn med aloevera, for så å sovne med et vått håndkle på magen. Jeg er i hvert fall på bedringens vei!

Nå tenkte jeg å gå opp og legge meg under en parasoll med en god bok. Er i det minste deilig å være ute. Med solfaktor 30. Man vet jo aldri, forundrer meg ikke om sola biter meg selv om jeg sitter i skyggen.

I går var vi bare hjemme med take away, film og is. Jeg ble så mett av maten at jeg ikke klarte å få inn en eneste skje med is, men det er i hvert fall godt å vite at den står der. Dere vet; HäagenDazs hjelper mot absolutt alt! Glede, sorg, stress – til og med solbrenthet. Så man får hva man betaler for. For tiden er det et par mennesker som er leieboere i hodet mitt uten å betale husleie, og det blir utrolig slitsomt. Hjernen jobber på høyspreng uten at jeg får løst et eneste Idaproblem her jeg sitter i sydenland, så da er det godt med en rolig jentekveld.

Nam <3

Vi så den til venstre i går, hvilken bør vi se i dag? : ) Brooklyn Rules anbefales forresten! Herlig film med nok av overraskelsesmomenter, og fantastiske skuespillere.

No Comments

Leave a Reply