Uncategorized

svarthvitt tidsfordriv

16. september 2010

Yo. Til tross for at nettet krangler som en tretten år gammel versjon av meg, har det tydligvis oppstått et sterkt vennskapsbånd mellom nettdekningen og bloggen. Den ser nesten ut til å være det eneste som fungerer nå. Og så jeg som sitter og skal jobbe på spreng med en reisereportasje som har deadline i morgen! Det blir jo enkelt. Jaja, jeg gir meg ikke. Får sitte foran laptopen og banne helt til nettet gir seg over og lar meg gjøre som jeg vil.

Har akkurat kommet inn fra mange timer ved bassenget. Har vært deilig og overskyet i dag, og jeg har brukt dagen på å lese «Om du kunne se meg nå» av Cecelia Ahern. Søt bok i grunn, som kan få leseren til å rives mellom den voksne og den barnslige utgaven av seg selv.

Men nå trenger jeg litt spenning på sengekanten! Og takket være min krimglade mor, fant jeg en Camila Läckberg- bok i hylla. Fikk nemlig så mange tips fra dere lesere om at jeg burde sjekke ut forfatteren siden jeg er glad i krim. Så nå skal jeg ta fatt på «Steinhuggeren», og håper ikke dere har lurt meg, hehe.

No Comments

Leave a Reply