Uncategorized

kvelden i kveld

17. september 2010

Nok en givende kveld på denne spanske, lille øya. Først ordnet vi opp i vår første, ordentlige krangel. Det ble nemlig slengt i dører her i går, da vi kom bort fra hverandre på stranda. Begge mente det var den andres skyld, og begge ble like forbanna over at den andre var forbanna da vi møttes i leiligheten sent på kvelden. Ida syns jeg var en jævla fitte, og jeg syns hun var en hemoride som tygger høylytt på tyggis og drikker opp alt vannet vi har i kjøleskapet. Men nå har vi de verdensprobleme ute av universet. Haha.

Da vi hadde gitt hverandre en obligatorisk klem, satte vi på film. Den var i grunn ganske bra, men jeg husker ikke hva den het. Sånne standard-greier om CIA og korrupsjon. Action! Vi spiste såklart kinamat samtidig.

Etter alt for mye mat spiste vi kostbar is, og rullet etterhvert rundt i sofaen med runde mager og klaget herifra og til himmelen. Så la vi oss i senga med hver vår laptop, hadde facebook-party og lo oss skakke av synge-og dansevideoer på Youtube. Ondskapsfulle som vi er, men enkelte folk burde jo vært beskyttet mot seg selv.

En av de som burde vært beskyttet mot seg selv er kakerlakken som var i full gang med å jåle seg på badet. Jeg fant fram innsektspray og Ida fant fram papirpose, og fem lange minutter etterpå var lille Kækkis skyldt ned i do.

Så var det tilbake til Facebook, og vi holdt på å SVETTE i hjel. Det er en hyggelig leilighet vi har, men jeg skal love dere at jeg våkner opp og ber til julenissen om aircondition hver eneste morgen. Men julenissen finnes visst ikke her i sydenland…

I hvert fall. Siden vi var varmere enn de fire vårrullene vi hadde stappet i oss tidligere til sammen, bestemte vi oss for å go for a little swim i bassenget. Bassenget stenger klokka ni på hotellet her vi har leilighet, så vi måtte bryte oss inn. For et kick.

Så var det tid for litt lek i sklia. Vannet hadde sluttet å renne, så her var det bare å kjøre på med G string- trikset. Våkner vel opp med sklieeksem på rumpeballene i morgen, vil jeg tro.

Og jeg tok en kikk på skiltet over ting som ikke er lov i sklia. Blant dem er å stå, gå og løpe.. Så jeg stod der en liten stund, og nøt det å være hobbykriminell. Ah, samma det. Måtte bare ha en unnskyldning for å legge ut et bilde hvor jeg ser supertan ut.

Men nå skal purkene snorke, så god natt! : )

No Comments

Leave a Reply