Uncategorized

det overfladiske tankespinnet

18. september 2010

Sexy.I går fikk jeg vite at jeg er kåret til Norges 10. mest sexy dame. Og jeg tenkte så mye som: LOL. I artikkelen stod blant annet denne teksten:

Vi konfronterte Ida med plasseringen på listen hvorpå hun ga følgende kommentar:

– Tuller du? Heia Photoshop!

Vi som har sett Ida rusle forbi i stadig høyere hæler kan vel egentlig si at Photoshop ikke har så mye med det å gjøre.

Så, jeg får vel bare takke for komplimentet og gjøre mitt ytterste for å leve opp til plasseringen i framtiden. Regner med at det innebærer å ikke bli rangledrita på byen og sovne på Mc Donalds dagen derpå…

Sexy? Joda. Det hender at jeg prøver.

Oslo girls. Av en eller annen merkelig grunn er det mange som lurer på hva  min mening rundt det mye omtalte nettshowet er. Jeg har kun sett hakkete innslag ettersom nettet her er på skilpadde-nivå, men jeg må si at jeg ble overrasket over det pinlige manuset, og ikke minst skuespillet. Trodde dette skulle være et slags realityshow om livet som en «Oslo girl», men for at det skal være troverdig hjelper det ikke å framføre replikkene i Varg Veum-stil. Men nå har Torsdag kveld fra Nydalen noe nytt å parodere, i det minste.
Åååh, nå hadde jo dere håpet på at jeg skulle sette i gang med det ene personangrepet etter det andre på jentene i serien. Resten av halve Norge er jo godt i gang med å halshugge dem.  Men det kan man jo ikke gjøre når alt virker som et fjernt skuespill! Vi hater  jo ikke Terje Formoe bare fordi Kaptein Sabeltann er slem, gjør vi vel?
20 år. Om 9 dager fyller jeg 20 år! Jeg gleder meg så vilt til det at jeg hopper og spretter rundt her. Er dere klar over at livet mitt faktisk blir fullkomment når jeg er 20?! (La oss se bort fra mann, barn og hus) Derfor er det jo så logisk at jeg flytter til LA snart, hvor jeg igjen blir mindreårig…
Bloggbursdag. Dagen før min bursdag, altså 26. september, fyller bloggen 4 år! Noen som har forslag til hvordan dagen kan feires? Jeg syns tross alt at mitt lille barn bør feires.
Steinhuggeren. Hallo! Hør på meg, og les Steinhuggeren av Camilla Läckberg. Ble akkurat ferdig med den, og ble nesten irritert over at den var slutt. Kunne lest den resten av livet!
Kommunikasjon. Jeg vet at jeg har vært ekstremt dårlig på å kommunisere med leserne mine, og uansett hvor mye jeg lover, så ligger det visst ikke i min natur å forbedre meg på dette punktet. Så derfor må vi ta et skippertak en gang i blandt! Så om du har noe du lurer på, et spørsmål til meg om hva som helst, spør i kommentarfeltet, så svarer jeg under kommentaren din : ) DEAL.

No Comments

Leave a Reply