Uncategorized

na na na

19. september 2010

Vi hadde faktisk en utrolig herlig kveld i går, selv om formen i dag er sterkt redusert. Jeg har alltid hatet Puerto Rico- senteret for sine uforskammede innkastere og skrikende neonlys, men etter å ha gått litt i dybden må jeg si at jeg trivdes.

Vi hoppet litt rundt fra bar til bar, og høydepunktet var vel på Harleys da vi danset den typiske norske-jenter-på-byen-dansen, og sporet heftig inn på breakdance da vi hadde fått alles øyne på oss. Vi hoppet rundt som to idioter, og manglet egentlig bare en caps. Var vel ikke akkurat det spanjolene hadde stoppet opp for å se på. Da breakingen vår begynte å bli en slags ensformig hopping fra side til side, bestemte jeg meg for å sprite opp med en babyfreeze. Det vil altså si at du legger deg ned på magen og løfter hele kroppen med armene, mens du strekker beina så langt opp i været du bare klarer. Dårlig forklart, men jeg tror det ble godt tatt i mot. Ikke hos meg selv så klart, for jeg våknet opp i dag med et skittent, klissete kinn og ble raskt minnet på at jeg brukte trynet mitt på å vaske deler av et dansegulv i går.

Jeg har forresten begynt med en ny greie: fyllenotater på mobilen. Er så greit å ha hvis man har glemt dagen etter. Men… Skal ikke påstå at gårsdagens fyllenotater var så givende at det gjorde noe.

Så stakkarslig. Jaja, her er litt bilder fra kvelden!

Før avreise. Vi begynner å bli drevne på selvutløsern. Ytterst nødvendig når man er kun er to sammen.

Mojitoene koster forresten nesten det samme her som hjemme. Saywhaaat?!

Denne miniatyrmannen var  helt vill. Og så hadde han noe rart på magen.

Noen som ser hva det er?

No Comments

Leave a Reply