Uncategorized

bli med på limp bizkit-konsert?

20. september 2010

Yaw! Da føles i grunn som i går at jeg løp rundt på rommet mitt og banget med hodet mens jeg latet som om jeg var med i den nyeste musikkvideoen til Limp Bizkit, eat you alive. Det begynner riktig nok å bli noen år siden, men jeg er fremdeles fan av Limp Bizkit, og jeg er fremdeles småforelsket i Fred Durst, vokalisten. Når skal jeg falle for en normal fyr, de siste årene er det Marilyn Manson som har vært et sexsymbol…

Og vet-dere-hva! 27. september spiller Limp Bizkit på Sentrum Scene i Oslo! Tenk at de kommer på min bursdag, og jeg har fått billett til både meg selv og min lillebror, som også er fææn. Fantastisk! : ) Det er både mulig å kjøpe billetter med 18 årsgrense, og med fri aldersgrense. Jeg blir nok stående på avdelingen for de under 18 selv om det er 20-årsdagen min. Lillebror, vutt!

Men, i hvert fall. Gå inn på BILLETTSERVICE eller denne linken for å kjøpe billetter til konserten. Konkurranse nederst i innlegget!

Foto: Euroteam.net

OG SÅ har jeg også fått gleden av å dele ut en billett til konserten! : ) Trekker en vinner nå på onsdag, så det er bare å slenge seg på så fort som mulig. Det du må gjøre for å vinne er:

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVA SOM ER DIN DRØMMEKONSERT. HVIS DU KUNNE SE HVILKEN SOM HELST ARTIST/HVILKET SOM HELST BAND PÅ SCENEN, HVEM VILLE DET VÆRT?

No Comments

Leave a Reply