Uncategorized

gratulerer mor og far

21. september 2010

Mamma og pappa, verdens beste foreldre uten å overdrive, har vært gift i 19 år i dag. Gratulerer så mye med dagen, og gratulerer med å ha holdt ut så lenge, til og med to av verdens største rakkerunger! Savner dere masse og gleder meg veldig til å komme hjem.

Nå skal Ida og jeg ut og spise! Tenkte å dra på pappa sin yndlingsrestaurant for å feire ekteskapet, hehe. Formen tillater egentlig ikke at jeg forlater senga akkurat nå, men jeg har et par ærender jeg skulle ha gjort før hjemreisen om 4 dager!

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 09:27

    Wow, incredible weblog structure! How lengthy have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The total glance of your
    web site is wonderful, as well as the content material!

    You can see similar here najlepszy sklep

  • Leave a Reply