Uncategorized

sex på stranda

21. september 2010

Er det en ting som er sikkert, så er det at her i Spania kan man ikke gå ut og få seg guttevenner. For meg som har null interesse av å «ta en spansk en», som i dette tilfellet vi si å ha en het natt med en slaskete spanjol, er det derfor helt uinteressant å bli smækket på rumpa og høre kysselyder når jeg går forbi en gjeng med brunøyde flørtepuser. Jeg blir rett og slett småkvalm, og lurer på om de seriøst tror at jeg blir sjarmert av det.

Vel, jeg skal innrømme at jeg kanskje er litt rask på å dømme. Lørdag kveld var jo Ida og jeg en tur på byen, og da klokka nærmet seg tre, hadde vi brukt opp alle pengene vi hadde med på drinker. Så litt mer enn bare småbrisne, tenkte vi at det var på tide å bli påspandert en drink eller to. Vi havnet på bord med to spanjoler på det ellers ganske tomme utestedet, og Idabestis luftet idèen for dem. Den geniale idèen om at de skulle spandere en drink på to jenter som de aldri i verden kom til å få med seg hjem. Jeg satt i min egen verden og studerte en ensom mann med utlagt tarm på dansegulvet, og fikk kun med meg bruddstykker av samtalen som pågikk. Da jeg hørte ordene «sex on the beach«, ble jeg så hissig at jeg dro Ida i armen og bestemte på begges vegne at vi skulle hjem og legge oss. Vi er da ikke horer heller! I all min mojito-fremkalte innbilskhet var jeg bombesikker på at fyren krevde en liten omgang nede på stranda i bytte mot en drink. Men så har det seg visst slik at «sex on the beach» er navnet på en drink, og han lurte på om det var det han skulle gå og kjøpe til oss…

Uansett, jeg savner mine norske gutter. Guttevenner. Gutter man kan føre en samtale med, le med og ha det gøy med, uten at de slikker seg på leppa og snerrer «mmmm, sexy bitch».

For her i sydenland er vi visst bare to blondiner som er mottakelig for alt av sleske blikk og døve sjekkereplikker.

Fortalte jeg forresten om Alfonsi? Vi satt på en bar, og kom i prat med Alfonsi og fettern hans. De likte mine «boobs» og Idabestis sin «ass», og lurte på om vi ville være med hjem i bungalowen og snorte kokain. Vi skulle til og med få det gratis! Ah, der ble vi virkelig sjarmert i senk.

Vi fortalte så høflig som mulig at «we don’t do that kind of things», og fikk blikket; YEAH RIGHT.

Jeg vet ikke hva slags inntrykk våre norske medsøstre har vært her på øya og gitt dem, for i følge dem selv så har de jo hatt norske kjærester og vært på tur i marka i Tromsø hele gjengen – men nei. Tommel opp for dere norske gutter, dere LATER i hvert fall som om dere respekterer oss.

No Comments

Leave a Reply