Uncategorized

syk

21. september 2010

Jeg er sikkert den eneste i hele landet som syns det er greit at Netcom har litt problemer i dag, for jeg er syk og vil helst være i fred. Har tilbragt dagen liggende i dusjen, og nå har jeg krøpet under dyna, noe som er ytterst ubehagelig når det sikkert er over trettifem grader utendørs.

Når jeg er syk finnes det ikke noe bedre enn å være hjemme. Og logisk nok, det finnes ikke noe verre enn å være langt hjemmefra. Og varmen blir bare helt uutholdelig. Akkurat nå ønsker jeg meg:

* Mamma.

* Smertestillende.

* Min egen seng i et mørkt rom.

* Sesong 3 av Gossip Girl.

Snille bestis dro på apoteket for meg tidligere i dag, og da hun kom tilbake var jeg så dårlig at jeg bare satt og vugget fram og tilbake med et ønske om å bli satt på pause. Apoteket er stengt fram til 2. oktober! Måtte apoteket dø.

ps. Nå som jeg er blitt så flink til å svare på kommentarer i kommentarfeltet, må jo dere bli flinkere til å kommentere og! : ) All tilbakemeldinger fra leserne mine betyr kjempemasse. Om det så er de vanlige kommentarene om at jeg ser feit ut, så er det hyggelig det og!

No Comments

Leave a Reply