Uncategorized

tidlig kveld, for en gangs skyld

22. september 2010

God kveld! Siden sist har Ida og jeg vært en tur på Puerto Rico-senteret, og vært på en restaurant litt bortenfor og spist. El cenador. Veldig god mat, så den anbefales.

På Puerto Rico-senteret var vi for å leie filmer, for vi var i grunn klare for å tilbringe kvelden med å krype opp i sofaen og kose oss med hjernedøde komedier med Girlpower-endings. Men slik ble det ikke. For vi måtte vise ID, og et Visa-kort med bilde var visst ikke bra nok. Neida, vi måtte ha med oss pass. Det står ikke noe mer nyttig i passet vårt enn på bankkortet, jævla dust. Måtte bare le. Og i tillegg sa gjøken bak kassa; vet du hva disse filmene koster for oss, eller?! De koster 65 euro, det er ikke kopifilmer heller. Så da vet vi det. Her må man tydligvis ha pass for å leie film, og en DVD koster cirka 500 kroner hvis du skal kjøpe den ny. Så. I kveld har vi ikke sett på film.

Ikke har vi nattbadet heller, sånn som vi har gjort de andre dagene.

Nå ligger vi her igjen, med hver vår Facebook, og gleder oss vel egentlig litt til å komme hjem til Norge, selv om det er deilig med sol og varme. Savner både venner og familie så mye at det gjør vondt, spesielt fordi jeg vet at jeg snart skal reise bort igjen. Og så blir det jo litt koselig med høst, skjerf og masse kafèbesøk! Ser faktisk fram til å tilbringe oktober i Norge.

Men nå skal jeg snoke litt mer på Facebook og svare litt mer på bloggkommentarer før jeg legger meg til å sove med en bok, så god natt!

No Comments

Leave a Reply