Uncategorized

vinner av konsertbilletter

24. september 2010

Aight, da har jeg kåret vinner av Limp Bizkit-konkurransen! Vinneren heter Ann Therese, og her var hennes kommentar på konkurranseinnlegget:

OKEIOKEI. jeg må puste!! Om du noen gang har likt et band så godt, at du er villig til og vaske dassen deres med din egen tannkost, så forstår du min glede av Limp Bizkit! Jeg har aldri vært på en konsert i hele mitt liv, og de eneste jeg har interesse av og se, er nettopp de! :D:D Krysser fingrer,tarmer og bein for meg selv!

At Ann Therese ikke har vært på konsert før er ubegripelig og uakseptabelt, så selvfølgelig skal hun få se et av yndlingsbandene sine i Oslo! Weee, gratulerer : )

Hvis du vil kjøpe billetter til konserten kan du følge denne linken. JEG GLEDER MEG!

No Comments

Leave a Reply