Uncategorized

innesøndag og lillebursdag

26. september 2010

Hei og hopp! Bloggen og jeg har i grunn hatt en kjedelig 4 årsfeiring. Vi har vært så slitne etter ferie (ironisk nok) at vi bare har ligget rett ut hele dagen.

Men nå er det snart på tide med familieselskap for å feire min 20 årsdag! Har jo ikke bursdag før i morgen, men det passer seg bedre å feire på en tom søndag enn på en travel mandag. Så i kveld får jeg som bestilt: tapas a la Wulff! Det er det beste jeg vet, så har ikke engang spist frokost i dag. Egentlig mest fordi jeg er lat, men.

I stad gikk jeg en liten tur ut i høstværet for å puste litt, men gikk fort inn og la meg under teppet igjen da jeg holdt på å blåse over ende. Værgudene her i landet er greit gjerrige. Sola kan jo skinne selv om det er høst! Nei, nå får jeg gjøre meg klar, får snart gjester.

No Comments

Leave a Reply