Uncategorized

luksusreisen

26. september 2010

God kveld, kjære lesere! Nå har jeg kommet vel hjem til min kjære familie, og har lagt meg godt til rette i prinsessesenga. Klokka er snart halv fire, og jeg ligger og spiser pingvin-pastiller fra taxfree’en og drikker vann, mens jeg hører på den greit irriterende lyden fra Facebook-chatten. Standard greie for natt til søndag er nemlig at minst ti gutter/mannfolk som har lagt meg til på Facebook popper opp på chatten spør; hvem er du? Hvorfor har du lagt meg til? Hva skjer a? Come on. Neste gang henger jeg dere ut med fullt navn og bilde.

I dag tror jeg at jeg har hatt den beste flyreisen noensinne! Og det er ikke ofte dere hører meg si, altså. Jeg halter som oftest ut av flyet med skeiv nakke og nedover-munnviker, men i dag var det noe annet. Da vi kom til flyplassen var det null kø da vi skulle sjekke inn og levere fra oss bagasjen. Det var null kø i sikkerhetskontrollen, det var null kø for å kjøpe mat og drikke, og da det var på tide å gå på flyet, ble vi bedt om å gå foran køen fordi vi satt bak rad nummer 15. Ah, så herlig. Og som om ikke det var nok: vi fikk hver vår seterad, så vi lå og sov nesten hele veien! Smertefritt og veldig greit, nakken min er i hvert fall på plass : )

Turen hadde faktisk vært helt perfekt, om det ikke hadde vært for at Idabestis sa ja til å fylle ut et komplisert skjema som skulle kartlegge turistenes tanker og meninger rundt miljø, forurensning og global oppvarming på de kanariske øyene. Haha. Vi krysset av på samme steder, blandet de to heftene så det skulle bli «anonymt», og ble enige om at de var gale mennesker. Som sammenlignet jorda med et romskip….

Det er godt jeg skal på språkskole….

Da vi ankom Gardermoen brukte vi resten av pengene våre i taxfree, og så ble jeg forlatt. Great, bare to timer til toget går. Og så i overkant av to timer på toget. Fikk den rastløse følelsen som gir en lyst til å forlate sin egen kropp for å løpe noen runder rundt flyplassen, er så sykt lei av å sitte nå! Dessuten ble jeg bare blekere og blekere for hvert minutt som gikk, og nå er jeg like hvit som da jeg dro. Dette landet, altså.

Men det er sykt deilig å være hjemme igjen. Får ikke sove, så tenkte å begynne å svare på litt spørsmål fra spørsmålrunden, så kommer det sikkert i morgen : ) God natt, og takk for mange fine spørsmål!

No Comments

Leave a Reply