Uncategorized

den store hårdagen

28. september 2010

I dag handler dagen om hår. Tenk at jeg har et så fint og bekymringsløst (ehm..) liv at jeg kan bruke opptil flere dager i uka på å pleie meg selv! Etter gårsdagen (som vi snakker om senere) trengte jeg så absolutt litt pleie, så i dag var jeg hos min kjære frisør, Jon Lundemoen på Be One. Som jeg har nevnt tidligere, har vi jo et prosjekt på gang om å gjøre håret mitt litt mer naturlig, for akkurat nå ser jeg ut som en solbleika høyball på hodet. Platinablondt hår kan jo forsåvidt være fresht og fint på sommeren, men nå som det nærmer seg høst vil jeg ha noe litt varmere, og være litt mer høstblond.

I første omgang begynte Jon med å stripe i stedet for å helbleke håret mitt. Og i dag tok vi steget videre, med å legge inn foliestriper med «champagne-farge» i tillegg til å stripe med bleking. Ble skikkelig overrasket over hvor fin fargen ble, den ser liksom «ekte blond» ut, hvis man kan si det sånn. Ble så fornøyd at vi bestemte oss for å gjøre det i hele håret neste gang. Gleder meg til å se litt mer naturlig ut! Falsk naturlig, vel å merke. Tusen takk for hjelpen, Jon, you’re the best!

Nå skal jeg straks anbefale dere mine favoritt-hårprodukter over alle hårprodukter, men først litt bilder fra dagen. Jeg sovnet sånn cirka tjue ganger mens jeg satt i frisørstolen, utrolig flaut å sjokk-våkne hele tiden, haha.

Kos hos frisøren. Kanskje det var relax-te jeg ble så trøtt av? Eller kanskje det var gårsdagen.

Vanskelig å ta bilde med riktig farge under lampene i en frisørsalong, hehe.  Er ikke såå gul, da.

Jon og jeg i bakgården! Nederst til venstre på håret mitt ser dere hvordan det skal bli, sånn cirka.

Det ser fint ut, ikke sant? Champagnestriper I like.

No Comments

Leave a Reply