Uncategorized

med joico blir man vakker

28. september 2010

For en stund tilbake skrev jeg at jeg hadde fått noen hårprodukter som gjorde at dusjing og hårvasking ble til den nye yndlingshobbyen min. Og det er nesten ikke tull engang. Joico-produktene mine ble så fort brukt opp, at neste gang jeg skal ha, må jeg kjøpe frisørmengder! Når et produkt lukter godt og gjør håret mykt, blir jeg rett og slett hekta.

Ble introdusert for Joico for første gang for noen år siden da jeg begynte å gå til frisøren for å farge håret, i stedet for primitiv hjemmebleking….. Måtte ha noen bra produkter for å redde håret mitt, og jeg kunne jo ikke nekte for at Joico kurerte håret greit bra og gjorde det mykt. Når man har så frizzy, porøst og krøllete hår som meg, er man jo i hvert fall avhengig av bra hårprodukter. Problemet er jo bare at slike produkter ofte er veldig dyre når man kjøper dem i salong, og det er jo ikke alltid man har mulighet til å bruke penger på det.

Men på Blivakker.no selges disse produktene, samt et utvalg av mye annet bra til en veldig billig penge. Shampooen finner dere her til 155 kroner, den lukter best av alle produktene. Den kan kjøpes i stor frisørstørrelse også : ) Trykk her for å komme til hårkuren, den heter K-pak deep penetrating reconstructor, og gjør virkelig susen med håret. Hårkuren er satt ned fra 199,- til 119,- til ære for mine kjære lesere, så ikke glem å unne dere favoritt-hårkuren nå som den er så billig : ) Bare et lite tips fra meg..

For å se alle Joico-produktene, kan dere se på denne linken. En liten gave fra Blivakker er forresten at alle leserne mine får 10% avslag når de handler, ved å oppgi rabattkoden «IDA».

No Comments

Leave a Reply