Uncategorized

skriver og skriver…

28. september 2010

… Men kommer aldri i mål. På dager som denne har jeg faktisk lyst til å kalle blogging på fulltid for jobb. Er så mye som skal fikses og svares på at jeg føler at jeg kommer til å sitte med det til i morgen. Klokka er halv fem på ettermiddagen, og jeg har ikke rukket å spise frokost en gang! Hvil i fred, forbrenning.

Så jeg beklager så mye at jeg ikke har fått svart på kommentarer de to siste dagene eller lagt ut svar på spørsmålrunden enda. Men TUSEN TAKK for alle gratulasjoner! Har fått så mye koselige meldinger fra lesere både på bloggen, på Facebook og på mail, det setter jeg stor pris på : )

Nei, uff, nå må jeg ta fram støvsugeren og rydde leiligheten. Kanskje jeg får litt mer orden på tankene mine og det jeg skal gjøre hvis jeg gjør det først. Er jo nesten en måned siden jeg har vært i leiligheten nå, så det er ikke akkurat hjemmekoselig. Etterpå skal jeg opp til Lisa og hente Bellapusen min, gleder meg! Har savnet henne så sykt. Blogges senere!

Ps. Ser dere hva som ligger på gulvet på bildet? FLYTTEPAPPKASSER! Ik. 1. november flytter jeg fra Frogner, og jeg flytter egentlig ikke inn noe nytt sted. Jeg skal til Æmeeerika!

No Comments

Leave a Reply