Uncategorized

dagens jåleri

30. september 2010

I dag har jeg vært hos Neglhuset og blitt fresh! I tillegg til å legge manikyr som vanlig har jeg fått vippeextensions, og jeg er utrolig fornøyd. Tenk, nå trenger jeg ikke å bruke mascara, jeg trenger egentlig ikke å sminke øynene mine i det hele tatt i hverdagen, for de falske vippene gjør susen uansett.

Vippene er gjort av Egle, kjempeflink dame som i tillegg gjør negler. Vippene er av 100% ekte hår, og varer en god stund om du vedlikeholder dem og behandler dem riktig. Det koster vanligvis 1200 kroner, men Neglhuset har nå et tilbud, så dere kan få det til 800 kroner : ) Et av de billigste stedene i byen, med andre ord. Mine vipper er 12 mm lange, og man kan få dem lengre også.

Her har jeg vippeextensions på venstre øye, på høyre ser dere mine naturlige.

Litt uklart bilde, men her er vippene ferdig. Cirka 100 vipper på hvert øye!

Det tok cirka to og en halv time å sette på vipper, og det tar selvfølgelig kortere tid når du kommer for å fylle på etter tre (?) uker. Jeg sov nesten hele tiden, ikke verst å våkne opp med dådyr-øyne, hehe.

Søte damene på Neglhuset! Egle til venstre, og til høyre er Agnes som fikset neglene mine.

Og her er resultatene av neglene! Er jo helt avhengig av å sette på negler, føler at fingrene mine blir litt mindre blubbete da. Valgte som vanlig å ha korte, runde akrylnegler med hvit tipp – selv om damene på Neglhuset syns at jeg er litt kjedelig i valget, hehe. Ikke noe blingbling her i gården : ) Sjekk ut nettsiden deres for info og masse gode tilbud på negler og vipper!

Etter at jeg hadde vært på Neglhuset, møtte jeg tilfeldigvis venninnen min Johanne utenfor Nationaltheateret. Vi ruslet opp til Solliplass sammen i selskap av det strålende høstværet, og satte oss der for å spise lunsj. Kjempekos!

Ps. Fikk mange spørsmål om hvor «pelsen» min er fra. Den kjøpte jeg på Zara i Las Palmas : )

No Comments

Leave a Reply