Uncategorized

en morgen med støvsugern

30. september 2010

God morgen! I dag stod jeg tidlig opp for å støvsuge og vaske ferdig. Nå er klokka over elleve, og jeg har ikke gjort annet enn å sitte og nerde på Macen. Men skal jeg komme i gang. Bella og jeg. Hun følger meg på hvert steg, det er nesten som om hun sitter på støvsugern, og går hakk i hæl etter moppen for å se at ting blir skikkelig gjort.

Skal prøve å ta dere med på dagen, men jeg er redd jeg kanskje får så mye å gjøre at jeg glemmer bort bloggen helt. Om noen timer skal jeg til Jon Lundemoen på Be One og bli sminket og fikset på håret! Hadde det ikke vært for det hadde jeg i hvert fall vært stresset, jeg har ikke akkurat makeup- talentet. Men skal si det var deilig å våkne opp i dag og ikke så stuptrøtt ut, på grunn av vippeextensions! : )

Ps. I natt drømte jeg at jeg satt barnevakt for Voe og baby-lillebroren hennes. Har hun en? Haha. Hun ga meg til og med verdens fineste bursdagsgave: RYNKEKREM! Prøver drømmen å si meg noe? At jeg har gått ut på dato, kanskje?

No Comments

Leave a Reply