Uncategorized

gi meg en container

30. september 2010

Yo. Nå er det blitt natta, og jeg har egentlig ikke kommet noe lengre med å forberede bursdagen jeg skal ha her i morgen. Jeg har hatt både Selma og Christopher her for å hjelpe meg å bære og flytte litt rundt, men det er fortsatt rotete og fullt av pappkasser, klær og puter over alt. Kan noen bare komme med en stor container som jeg kan kaste alle tingene mine i? Det var jo ryddig helt til jeg skulle begynne å… Rydde.

Vel, jeg har i hvert fall kjøpt plastkrus, da. Nå skal jeg straks sette i gang med å prøve kjoler, var nemlig hjemme hos Johanne etter lunsjen i stad og lånte et par kleshengere med fyll på for å prøve. I tillegg har jeg hengt av kjoler rundt omkring i byen, for jeg aner jo ikke hva slags sinnsstemning jeg er i i morgen. Det vil si, hva slags kjole jeg har lyst til å ha på…

Men ja. Nå står jeg her med moppen og prøver å gjøre noe nyttig. Det er bare så vanskelig når det skjer så mye mer interessant på telefonen!

Som dere kanskje kan se i bakgrunnen har jeg begynt å ommøblere stua. Det skal liksom bli så mange sitteplasser som overhodet mulig, og det er litt av en utfordring.

Åååå, gleder meg sånn til å feire bursdag i morgen! Venner kommer fra Bergen, Trondheim, Tønsberg og Fredrikstad for å feire med meg, og jeg er så glad og takknemlig. Etter bursdagsvorset blir vi å finne på La Belle på Solli plass, kom og fest med oss da vel!

1 Comment

  • Reply Trecia 20. juli 2024 at 17:59

    Genuinely when someone doesn’t understand afterward its up to other users that they will
    help, so here it happens.

  • Leave a Reply