Uncategorized

sweet 20

2. oktober 2010

Det tar på å bli 20. Jeg har akkurat sittet i dusjen med øynene lukket i et kvarter, og føler endelig at jeg har litt liv i meg igjen. Men vet dere hva, jeg hadde en FANTASTISK feiring av 20-årsdagen min! Litt drama inkludert selvfølgelig, men for det meste bare moro, latter og champagne. Og jeg fikk så mange søte gaver av vennene mine, og ikke minst søte kort! Tusen takk til alle mine kjære som var med og gjorde dagen så fin.

Tenkte å legge ut litt bilder fra dagen, så her kommer en liten bildedagbok fra de siste par dagene hvor jeg har vært fraværende!

Først dro jeg til Jon Lundemoen som sminket meg til den store dagen. Jeg ble litt Betti-spaghetti på håret fordi jeg insisterte på å sette inn tusenvis av clips, hehe, men makeupen ble perfekt. Tusen takk for hjelpen, Jon!

Så dro jeg hjem og blåste opp ballonger med et par fine venner. Rosa ballonger for anledningen, jeee. Og så fikk jeg blomster av min nydelige Idabestis.

Og så begynte folk å komme…

Så ble klokka over 12, og leiligheten var passe trasha. Da folk begynte å sitte fast i gulvet av kliss, bestemte vi oss for å dra videre til La Belle der vi hadde tre bord som ventet på oss. Jeg lot kameraet ligge hjemme da vi dro ut, men fant et par på Facebook.

HAHA!

Som dere kanskje kan se hadde jeg en fantastisk feiring, litt sliten, men koste meg sykt mye. MEN SÅ var det på tide med nash. Her måtte jeg sensurere mesteparten av bildene, hahaha. Senga mi var full av folk hele tiden, og jeg fikk ikke lagt meg før de rullet ut av senga og dro på jobb i dag morges. Sånn i ni-ti-tiden.

Og sååååå på tide med månedens partytips! På La Belle drakk vi en champagne som heter Nicolas Feuilatte, supergod og frisk. Så den anbefales! Burde egentlig ikke anbefale ting på polet som jeg syns er godt, etter at jeg anbefalte Fresitaen har den vært utsolgt hveeer helg, haha! Men denne er i hvert fall supergod, så dere som er over 18 burde prøve’n.

No Comments

Leave a Reply