Uncategorized

dagene derpå

3. oktober 2010

Nå ligger jeg på sofaen hjemme i Tønsberg. Halvor er på rommet og leker med lillebror, og jeg ligger i sofaen og ser gjennom alle bildene fra bursdagshelgen. Ikke bare var bursdagen morsom, men dagene etter var så utrolig hyggelige. Hadde besøk av verdens mest fantastiske gutter nesten hele helgen, og jeg kjenner det blir tomt i leiligheten nå som de har dratt.

Morgenen etter bursdagen fikk jeg god hjelp av Magnuss og Stian til å vaske og rydde. De var de to uheldige som ble igjen og ikke turte å gjøre annet, hehe. Men da det harde arbeidet var gjort, belønnet vi oss selv med fint besøk av Daniel&Marius, sushi, film og snop! Åh, verdens beste dagen-derpå.

Litt herlig hjerneføde! Vi lo i flere timer av Linn, selv om vi har sett DVD’en fjorten ganger før.

Prøver så hardt de kan å holde seg våkne…

… Men neeeeida.

Og etter mange sløve timer på sofaen, bestemte vi oss for å lage fæst. Så vi inviterte Jon og… Egentlig bare Jon, og drakk Gin Tonic. Kanskje ikke det smarteste å gjøre dagen derpå.

Og her ser dere resultatet av en hard todagers a la Stian, hahaha. Røde øyne og sløving ved frokostbordet.

No Comments

Leave a Reply