Uncategorized

høst rimer på trøst

5. oktober 2010

Det er nesten som om høsten kom over en natt. Plutselig er det bitende kaldt i lufta, og bladene på trærne ser ut som om de er hentet rett ut fra en eller annen klissete, romantisk komedie. Det kan være hyggelig det, men jeg kjenner også at vinterdepresjonen sniker seg på, og at mørket kveler meg ved å dukke opp så tidlig på kveldene. Jeg føler meg så blind i mørket, går bare rundt i ring og får ikke gjort noe av det jeg skal gjøre.

Så da gjelder det jo å trøste sinnet, og sørge for at ting ikke ser så mørke ut som de kan når høstmørket har tatt hodet mitt til gissel. Prøver å gjøre så mye hyggelig som mulig, ikke sitte inne, ikke være alene, ikke ligge og sture hele dagen.

I går startet jeg dagen med å vaske leiligheten igjen. Med god hjelp så klart, sliter litt med motivasjonen om dagen. Skal jeg i det hele tatt ha sjans til å stå opp, må gulvet skinne og kjøkkenbenken være blåst. Så ble jeg påspandert mat på yndlingsrestauranten min at the moment, Wok&Sushi på Majorstua. Nudler med biff og scampi, om noen skulle bestemme seg for å sjekke den ut! Og så var det duket for kino. Vi skulle se NOKAS, og med en halvkilo godteri og popcorn, satte vi oss til rette i kinosetene på Colosseum. Så ble klokka sju, filmen skulle startet – men neida. Det gikk et kvarter, enda et kvarter, et kvarter til, og så enda et kvarter. Og så fikk vi vite at filmen var avlyst. Kom igjen a, er det meg det er noe galt med?! For en uke siden ble Limp Bizkit-konserten også avlyst, da jeg skulle dit.

Jaja, vi fikk i hvert fall pengene tilbake, gratisbilletter og gavekort på nytt popcorn. Så kanskje vi prøver lykken igjen i kveld? Er det noen som har sett Nokas-filmen? Gleder meg i hvert fall til å se den.

Frognerparken <3 Akk, kjenner ikke meg selv igjen, jeg er så sliiiten!

Maten min på Wok&Sushi. NAM!

No Comments

Leave a Reply