Uncategorized

mart cart for life

5. oktober 2010

Jeg har hatt en herlig dag med Leah. Følte meg nesten som om jeg var tolv år igjen, haha. Du vet på den tiden man henger på kjøpesenteret og bare går og går og går når man ikke har bedre å ta seg til. Bare at i vårt tilfelle, rullet vi. Ettersom Leah har havnet på krykker og jeg manglet en posebærer, tok jeg saken i egne hender. Litt fram og tilbake på senteret, og vips så hadde vi en elektrisk kjørestol. Bagasjen i kurven foran, og vi to jentene på hverandres fang. Og bånn gass! Haha. Lenge siden jeg har ledd så godt. Og jeg var faktisk en ganske flink sjåfør, sett bort i fra at vi nesten bulket heisen, da jeg ble litt for ivrig.

Er jammen ikke lett å være handikappet på et kjøpesenter. Å slippe å bruke heis hver gang man skal til en ny etasje er jammen meg luksus. Da bestemte vi oss for å dra hjem, brukte vi èn time på å komme oss ut av senteret med den forbaska stolen. Jaja, tok det som en tur!

Mart cart for life!

Nå har jeg akkurat vært og handlet litt nødvendige ting. Dere vet; dopapir, tøymykner, knekkebrød og smørost. Og så skal det vaskes litt klær og skrubbes litt her og der før jeg slenger meg ned på sofaen med sushi, TV og min kjære Selma. Koooosekveld!

No Comments

Leave a Reply