Uncategorized

noen dager koster penger

5. oktober 2010

Å neiii! Jeg våknet med den følelsen i dag. Følelsen av at det er en sløsedag. Jeg tror ikke jeg har hatt sløsedag på sikkert et halvt år, men det er jo noe med denne høsten, da. Sløsedag betyr at jeg simpelthen er nødt til å komme meg ut av leiligheten, gå fra butikk til butikk, og unne meg småting, som undertøy, sminke, kremer og klær. Å kjøpe den kortvarige lykken fungerer nemlig på dager som denne.

Så nå skal jeg møte venninnen min, Leah, som jeg har kjent siden jeg var 4 år. Vi skal spise en god lunsj, prate litt om ting som skjer, og så skal jeg sløse litt. Og det verste er at jeg gleder meg….

Jaja, nå må jeg løpe! Vi blogges senere : )

Fine Bellapusen er så lite fotogen når jeg bruker blitzz, haha <3

I dag har jeg forresten NULL øyensminke på meg. Vippeextensionsene gjør susen!

No Comments

Leave a Reply