Uncategorized

painter girl

6. oktober 2010

Alright! Nå har jeg hatt en deilig pleie-seg-selv-morgen, og er klar for å trikke avgårde med Bella under armen for å hjelpe en venn med å male. Så vidt jeg kan huske har jeg aldri malt et rom før, så det kan jo bli spennende.

Ettersom det er en mannlig venn jeg skal hjelpe, håper jeg bare ikke det blir sånn maling som det bestandig er på romantiske, klissete komedier. Dere vet, en liten klumsete bevegelse fører til at den ene får sveipet den andre i trynet med en malingskost, og så smiler de romantisk til hverandre før de nærmest har sex i malingsspannet. Og så gifter de seg og får tolv barn. Jeg blir seriøst forbanna hvis jeg får det minste som en liten malingsflekk på noe annet enn min lekre malingsoutfit.

… Shit, jeg har jo ikke noen malingsoutfit! Får vel kjøre undertøy.

No Comments

Leave a Reply