Uncategorized

tenner meg som en lighter

8. oktober 2010

Listen up! Erik og Kriss kommer snart med sitt 4. album etter et stilleår i studio, og på mandag slippes både singel og musikkvideo. Alle hjerter gleder seg! Og som en bonus for meg som er stor fan av musikken, har jeg fått æren av å ha premiere på musikkvideoen her på bloggen. Det vil altså si at dere får sett den her før noe annet sted!! SMILJEFJES.

Så mandag 11. oktober (nå på mandag!) må dere følge med, for da skjer det! Videoen blir sluppet her, singelen blir til salgs på iTunes, platekompaniet osv. Besøk 730.no for å høre litt på låta.

Den falt i hvert fall i smak her! Med Danmark som fødested, har jeg selvfølgelig vært fan av Nik&Jay helt siden den gang jeg gikk med magetopp og piercet trynet mitt på egenhånd, og den nye singelen til E&K er faktisk gjort sammen med Jon&Jules, som står bak Nik&Jay. Og det er jo absolutt ikke noe minus. Så, ser vi fram til singelslipp og musikkvideo, folkens?! : )

Nå skal jeg sprette en flaske vin og danse litt rundt til denne sangen mens jeg gjør meg klar til førpremieren til E&K.

No Comments

Leave a Reply