Uncategorized

tenk om vi kunne gå med slippers på byen

9. oktober 2010

Verste jeg veit er folk som gnåler om fyllesyken sin. Det gjør meg fyllesyk. Og det at jeg gnåler om min egen fyllesyke gjør jo bare saken jævlig vanskelig.

Var nettopp på Mc Donalds, forresten. Med hettegenser over kjolen, trusa i lomma og extensions på halv fem. Hei, jeg er på slankern, gi meg det sunneste du har. Logikken i det hele forsvant, så nå sitter jeg og spiser nøtter.

Var gøy på fest i går, da. Kjøpte min egen drikke selv om det var fri bar (manglende logikk igjen), drakk alt for mye, stelte i stand litt unødvendig drama, og utviklet ekstreme gnagsår på hælene. Hvorfor er det ikke sexy med H20- slippers? Tenk å gå med det på byen, a. Kamera hadde jeg heller ikke med. Men fant dette på Twitter, da:

Tatt på senga med onkel, av mannen bak 730. Vi utgjør et bra par med det utragerende fylleblikket. Og, HALLO! Hva er det med denne twitringen? Folk er jo helt gale. Går rundt og prater twitterspråket, og alt er bare @@@RT@@@. Skjønner ingenting, jeg.

Tilbake til nøttene. Peeaaz.

No Comments

Leave a Reply